Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Παρουσίαση βιβλίου Μητροπολίτη Ιλίου Αθηναγόρα

Την Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου 2016 καί ὥρα 18:00 στό Πολιτιστικό μας Κέντρο θα έχμουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την παρουσίαση της εκδοθείσης Διδακτορικής Διατριβής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα με τίτλο: "Θεέ μου, Θεέ μου... ψυχική εξάντληση και αποξένωση του κληρικού.

Το βιβλίο θα  παρουσιάσουν οι:
• Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Αυγουστάκης
• Αἰδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Χριστοδούλου
• κ. Δημήτριος Κυριαζής, Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής

Απόσπασμα της εισηγήσεως του Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  π. Βασιλείου Καλλιακμάνη, θα αναγνώσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας και Διευθυντής του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως.
 Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Μητροπόλεως κ. Δημήτριος Ανυφαντάκης.

Σάς περιμένουμε!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτή Κέντρου Στήριξης της Οικογένειας















Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα του Κέντρου Στήριξης της Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών  που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε εορτή με τραγούδια της γιορτής και της χαράς των Χριστουγέννων, τα οποία επιμελήθηκε το Μουσικό Εργαστήριο του Γενικού Λυκείου Ασπροπύργου, ενώ την εκδήλωση έκλεισαν τα παιδιά του Βαφειαδάκειου Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Παράλληλα λειτούργησε στον επάνω όροφο του κτιρίου δωροέκθεση με χειροποίητες καλαίσθητες δημιουργίες με σκοπό την ενίσχυση του έργου του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας.